Om Alberi

  

Grund företaget woodbycc snickeri service grundades 2010 och 2020 bestämde vi oss att inte bara renovera hos människor utan också jobba med finsnickeri där vi erbjuder måttanpassade lösningar, lampor, möbler och hyllor i ädelträ, skärbrädor i unika träslag och designer, CNC snickerier där vi blandar grafisk design med trä.

Varför vi valde just Alberi som nytt varumärkesnamn är för att det betyder träden på italienska och hos Alberi är det den perfekta webbshopen för dig som är ute efter ny heminredning och unika detaljer.

Allt som vi erbjuder tillverkas för hand där vi blandar grafisk design med träsnickerier. VI jobbar mycket med Valnöt, Purpleheart, Padauk, Teak, Mahogny och Ek. Vi handlar in vårt virke från våra lokala träleverantörer och använder endast godkända produkter.

Vår online butik växer hela tiden och bjuder på verkligt unika prydnader och accessoarer. Hos oss hittar du alltid något spännande.

Vi tycker heminredning ska vara kul, det ska ge en möjlighet att uttrycka sin personlighet och sätta guldkant på tillvaron.

Bläddra igenom vår hemsida och se vad vi har att erbjuda.

Följ oss på Instagram där du har chansen med jämna mellan rum att vinna något av de saker vi tillverkar. Sök efter alberi.se