Om Alberi

  

Sedan 2010 har vi förfinat vårt hantverk och skapat unika träprodukter för att förbättra ditt hem. Men vi är inte bara ett renoveringsföretag – vi är också passionerade finsnickare. Här är vad vi erbjuder:

  1. Måttanpassade lösningar: Våra handgjorda möbler, hyllor och lampor är skräddarsydda för att passa perfekt i ditt utrymme.

  2. Lampor och Möbler i Ädelträ: Våra handgjorda lampor och möbler är tillverkade av ädelträslag som Valnöt, Purpleheart, Padauk, Teak, Mahogny och Ek. Varje stycke är ett konstverk.

  3. Unika Skärbrädor: Våra skärbrädor är inte bara praktiska utan också vackra. De är tillverkade med omsorg och har personliga epoxiinlägg som gör dem unika.

  4. CNC Snickerier: Vi kombinerar grafisk design med trä för att skapa moderna och eleganta möbler och detaljer.

Varför Alberi? Namnet betyder “träden” på italienska – en hyllning till naturen och vår kärlek till trä. Alberi är den perfekta webbshopen för dig som söker ny heminredning och unika detaljer.

Vårt virke kommer från lokala träleverantörer och vi använder endast godkända material. Vår onlinebutik växer ständigt och bjuder på verkligt unika prydnader och accessoarer.

Heminredning ska vara kul! Det är ett sätt att uttrycka din personlighet och sätta guldkant på tillvaron. Utforska vår hemsida och upptäck vad vi har att erbjuda – varje produkt är ett mästerverk!